Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2015

Aerodromul Mizil I

Am dat întîmplător de o filmare pentru propaganda de război, doar 36 de secunde, cu o panoramă a aerodromului Mizil.


Pentru a accesa pagina de mai sus intrați aici.
De asemenea, pentru conformitatea informației, încă o fotografie și un link.

8 comentarii:

 1. Imi amintesc de cazamatele de la fostul I.A.S.Tohani. Tarziu prin anii 2000 am vazut si( cred ) camera de tortura. Apoi s-au demolat. Pe acuala strada a Zorilor erau cazemate. Pe malul paraului Istau ara un strand. Imi aduc aminte de o parte a pistei, care astazi este trotuar pe strada Visinului. Va invit sa vizitati cazematele de pe soseaua Vadu-Sapat, relicve ale acelor timpuri.

  RăspundețiȘtergere
 2. articol dvs.din nr. pe luna august ziarul azi in mizil. este vorba de castelul din satul casota, com. glodeanu-silistea, jud.bz.

  RăspundețiȘtergere
 3. ma indoiesc. am mai scris pe acest blog despre Vila Mares, care a mai fost numit si Castel. in linkul urmator o sa vedeti o carte postala de la 1900, in care apare "Castelul D-lui P. Mares", alaturi de alte instantanee din Mizil, azi de negasit, datorita demolarilor. in nr urmator al ziarului sint date si alte date legate de Castelul-Vila Mares. din pacate articoul nu a putut fi publicat intreg intr-un singur numar.
  http://miziliada.blogspot.ro/2013/01/o-noua-carte-postala-veche.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. unde se pot gasi poze cu interiorul vilei Mares? multumesc

   Ștergere
  2. Din pacate, nu stiu. Ar fi de scotocit pe urmele familiei. Exista un fond al familiei Mares la Arhivele Nationale. E posibil sa existe asa ceva acolo. Dar mai sigur ar fi de mers pe urmele familiei, ceea ce e destul de dificil.

   Ștergere
  3. DOMNULE MANOLACHE A ȚI LOCUIT CUMVA ÎN .TEILOR..POSIBIL SÀ VÀ FI CUNOSCUT PERSONAL.NU SUNT SIGUR.AM VÎRSTA DE 49 DE ANI MÀ NUMESC .VAPOREL...

   Ștergere
  4. Cred ca ne-am cunoscut candva. E va stiu din vedere. Sunt cu un an mai tanar.

   Ștergere
 4. mai aveti informatii si aici: http://miziliada.blogspot.ro/2011/02/hanul-mares-la-cafeneaua-librariei.html#links

  RăspundețiȘtergere

sari pe taste!