Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 august 2012

Stația de radioficare Mizil

Pe subiect, deocamdată doar melodia cu care se deschidea programul de emisie: Martin Circus - Ite Missa Est. De fapt, din această piesă era folosit doar un fragment de la început, recurent pe tot parcursul, avînd rol de jingle.  Melodia mai era folosită și de Radio România Actualități (nu sînt sigur dacă se numea așa, dar e vorba de programul 1 al radioului) la începutul, sfîrșitul și pe parcursul emisiunilor sportive. Remeber anii '80.

4 comentarii:

  1. Felicitari!
    Un blog foarte interesant!

    http://bloguldebancuri.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. @Claudiu Minea
    Nu sint lenes deloc. Am atita treaba incit nu am mai avut timp ed miziliada. Aproape ca nici pentru lucrurile in care sint angajat nu am timp. Miziliada poate sa mai astepte. Vezi dealtfel si intizierea cu care raspund mesajului tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Violeta Leontina
    Compatimesc cu dumneavoastra, sincer, atit cit se poate compatimi digital, virtual, internautic. Problema este ca eu am facut acest site dedicat unui subiect: Mizilul. Am mai avut asemenea solicitari, insa nu le-am dat curs pentru a nu deturna blogul. Va recomand sa dati un semn lui Ciprian Voicila, el are un blog pe care il gasiti pe blogul meu in lista cu bloguri numita ”sertar”. Acolo ati putea gasi multe persoane si ong-uri care ar putea sa va dea o mina de ajutor.
    Va pot fi alaturi in felul acesta.
    Sanatate si cele bune,
    Cosmin Manolache

    RăspundețiȘtergere

sari pe taste!