Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 noiembrie 2011

New York, New York...

Dacă vă veți afla prin New York pe 4 decembrie, intrați și aici!

5 comentarii:

  1. Trebuie s-o ajutam ... Daca promovam site-ul http://www.raducanuanamaria.ro putem sa-i facem si pe cei care nu-i stiu povestea sa dea o mana de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ magda
    pai poate ne redai aici niste impresii de la proiectie: atmosfera, reactii, comentarii etc.
    multam

    RăspundețiȘtergere
  3. dau impresii
    am fost, am vazut, mi-a placut. sala a fost aproape plina si nu e o sala mica. filmul a fost primit bine, s-au pus intrebari la sfirsit, ce-i drept, de majoritatea romani.
    gabriel spahiu ne-a spus ca regizorul n-a intentionat ca filmul sa fie o poveste liniara, ci mai mult un amalgam de evenimente suprapuse. am inteles asta, dar la mine o mare parte din atentie s-a dus pe amanunte care puteau fi anuntate de la mai inceputul filmului. de exemplu, faptul ca la festivitate urmau sa se dea doua filme: unul 'artistic', celalalt 'documentar'. zic eu, nu s-ar fi luat nimic din atmosfera acelor timpuri haotice transpusa in film oferindu-i spectatorului citeva puncte de ghidare. apoi, pentru spectatorul strain si chiar roman, care n-a trait acele vremuri, o explicatie un pic mai detaliata a pozelor cu accidentele de munca ar fi fost ajutatoare. nu ca sa-i dai mura-n gura, dar ca sa inteleaga legatura. per total, filmul mi-a placut. mult. l-am chiar inteles:)
    felicitari! sa va traiasca!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ magda
    fireste, observatiile, sugestiile sau obiectiile pot surveni oricind, de la oricine, pentru ca fiecare are propriile experiente si este tusat diferit de anuminte momente istorice, de anumite fenomene. apoi apar optiunile estetice. si filmul in sine, Visul lui Adalbert, s-a vrut a fi unul mai artistic, adica mai ”de arta” si sa se desprinda un pic de modul de lucru al regozorilor Noului Val Romanesc. oricum, am observat din reactiile strainilor, cei care au scris diversele cronici, ca au cam inteles cam care au fost intentiile echipei.
    multumesc pentru relatare!

    RăspundețiȘtergere

sari pe taste!