Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 ianuarie 2010

Un premiu şi o menţiune pentru Gabriel Achim în 2009

Sfîrşitul lui 2009 i-a adus mizileanului Gabi Achim Baltic Event Best Project Award, sesiune de concurs în cadrul
Baltic Event Co-Production Market, un festival desfăşurat în perioada 29 noiembrie - 2 decembrie 2009 la Tallinn, în Estonia. Date despre proiectul lui Gabi, Visul lui Adalbert, aici. Reflectări în presă: aici şi aici. Proiectul Visul lui Adalbert a mai participat în octombrie anul acesta şi la Les Ateliers d'Angers, conduse de Jeane Moreau -- reflectări în presa românească, aici.

Tot în 2009, Gabi Achim a mai luat o menţiune la Filminute - The International One-Minute Film Festival cu filmul
How do you do? Reacţii în presa românească aici.

Alte informaţii despre Gabrie Achim,
aici.

5 comentarii:

  1. Bravo lui.Ne mandrim ca-i mizilean.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Chimistule!

    Pe cand un film despre Capitanul Pot-Etre? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trimite-mi, te rog, si mie pozele acestea cu strada Carol, cu rezolutie mai mare.

    Laur Badicioiu

    RăspundețiȘtergere
  4. @Badicioiu laurentiu
    din pacate nu le am decit in varianta asta de sub 1MB, tocmai pentru a nu le putea folosi decit pentru varianta web. colectionarii nu se joaca. intimplator am mai dat de un altul, la un tirg al anticarilor, care mi-a spus ca are vreo 12 carti postale cu Mizilul, mama lui fiind mizileanca, dar nici sa mi le arate nu s-a aratat dispus. va trebui sa devenim noi insine niste colectionari.

    RăspundețiȘtergere
  5. @badicoiu laurentiu
    iti dau o relatie pe care ai putea s-o folosesti mai lesne. anul trecut i-am dat primarului emil proscan adresa unui colectionar din tatarani, jud prahova, de la care a cumparat vreo opt carti postale, printre ele gasindu-se si cele pe care le-am gasit eu la dl. traian benderetchi. as fi vrut sa le cumpar eu, dar nu dispuneam de bani la momentul acela, asa ca i-am dat primarului nr de telefon al domnului din tatarani pentru a fi achizitionate de catre primarie. cred ca daca il vei ruga sa-ti faca niste copii nu te-ar refuza, ma gindesc. erau vreo doua carti postale si cu baile boboci, foarte interesante.
    si daca mergi pe urmele monografiei lucrate de dl nistor, proful de istorie, ai putea da de aproape 200 de fotografii. tare imi e sa nu se fi pierdut munca lui aiurea, ori ca nu cumva sa o foloseasca altcineva, ceea ce ar fi de-a dreptul josnic.

    RăspundețiȘtergere

sari pe taste!