Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 ianuarie 2010

O moarte
A murit nea Gicu Buia potcovarul de pe strada fostă 23 August. Anul trecut l-am vizitat acasă, împreună cu Mitu, cînd am şi făcut un interviu. Înregistrarea voi încerca s-o postez zilele astea. Semnalez deocamdată postarea scrisă în week-end-ul cînd l-am vizitat -- aici.

6 comentarii:

  1. A murit Paun Cosmina ... 15 ani si inca o fata Alexandra 21 sau 22 ani ...

    RăspundețiȘtergere
  2. trist. poate ca se duc la mai bine. sper.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cate lacrimi mi-a provocat postarea de anul trecut pe care am descoperit-o abia acum! Nu pentru ca mi-au fost relevate lucruri inedite ci pentru ca relatarea era asa de realistic facuta incat mi-au trezit amintiri dragi despre omul care a fost tatal meu si pe care l-am iubit si respectat atat de mult...Din pacate nu am reusit sa fiu intodeauna alaturi de el asa cum a facut-o el de fiecare data cand am avut nevoie...Dumnezeu sa-l aiba in grija sa acum! Astept cu nerabdare postarea intregului interviu. Multumesc mult!
    PS Felicitari pentru stradania de a aduce in prim plan istorii despre oameni si locuri din Mizil recente sau mai vechi. Jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  4. salut,
    noi ne stim de mici, de cind veneam pe la Edi, la Flavius (varul meu) cind sosea la bunici -- vecinii tai. stiam de la Mitu ca esti plecat in Spania parca, si chiar discutam cu el cum am putea sa-ti semnalam reportajul acela de anul trecut. intentia mea a fost de a relua intilnirea, numai ca eu stau in Bucuresti si nu-mi e chiar la indemina sa vin in Mizil foarte des. macar o data pe luna si tot ar fi ceva. dar cind vin incerc sa fac cit mai multe re-prize din-astea la orasul de care sint legat oricit as fi lipsit, oricit m-as fi bucurestenizat.
    acum, daca tot ne-am gasit pe calea asta, voiam sa te intreb daca ai fotografii cu tatal tau pe care sa le includem intr-o arhiva vizuala despre Mizil si mizileni, si pe care sa le folosim desigur si la transcrierea interviului. din interviul facut anul trecut o sa facem spicuiri, in incercarea de a elimina momentele care treneaza intr-o discutie -- asta pentru a da cursivitate lecturii. in schimb, voi posta interviul in format mp.3 pentru a putea fi ascultat in intregime de catre oricine doreste sa o faca.
    salutari si numai bine acolo unde esti,
    cosmin

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai cred ca tu il sti pe fratele meu Florin, eu sunt Camelia. El se afla momentan la Mizil pentru inca 2-3 zile. Il poti ruga pe Mitu sa treaca pe la el sa vada de poze. Avea destule poze dar nu stiu cate s-au mai pastrat fiindca tatal meu locuia singur de ceva timp. Am sa-i spun si eu oricum la telefon.
    De cateva zile iti urmaresc cu mult interes postarile asa ca mult succes in continuare! Multe salutari din Mallorca! Camelia

    RăspundețiȘtergere
  6. scuze,
    ii uitasem numele lui Florin, am banuit ca el mi-a scris. il stiam din copilarie, dar cum nu ne-am mai vazut a intervenit uitarea. stiam despre tine de la Mitu. o sa-i dau un semn, poate il mai prinde pe Florin. salutari si succes acolo!
    cosmin

    RăspundețiȘtergere

sari pe taste!