Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 octombrie 2010

Un Mizil ascuns

După o perioadă de părăsire (ascund motivele) Miziliada mi-a făcut din nou cu ochiul. Deochiul s-a deochiat acum (29.10.2010, 09:35 am) descoperind un poem: 21 de secunde într-un Mizil ascuns. Autorul, Leonard Ancuţa. Nu ştiu dacă Leonard Ancuţa are vreo legătură cu Mizilul, alta decît cea de referinţă strict literară. Aşa că, nepricepîndu-mă să prezint cărţi, poezie sau proză sau roman, las linkul, pur şi simplu: 21 de secunde într-un Mizil ascuns.

4 comentarii:

  1. nu are nici o legatura, l.a este un cacanar zgomotos si atat doar ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ amour de jour
    nu am postat link-ul pentru vreo presupusa legatura a lui Leonard Ancuta cu Mizilul. Nu il cunosc, doar ce i-am citit citeva texte pe net. Eu nu am facut decit sa trimit la un text in care apare Mizilul, aparitia se datoreaza unui simplu intertext (--> Geo Bogza).

    RăspundețiȘtergere
  3. stiu, doar ca eu cu al am avut ceva divergente in trecute. scrie bine poezie, pe roman - ramane de vazut, m-a cam plictisit dupa primele 10 pagini şi nu l-am mai citit
    ps. amour de jour este bogdan barbieru

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.mizileanul.eu/2010/11/11/cosmin-manolache-un-mizilean-un-adevarat-om-de-cultura/ - sper sa nu fie cu supărare (cunosc dorinta ta de a nu iesi in evidenţa), dar mizilenii au dreptul să isi cunoasca concetatenii cu care se pot mandri.
    vezi si asta te rog
    http://www.mizileanul.eu/2010/10/15/iata-cum-clasamentul-la-categoriile-mizileanul-anului-votul-publicului/

    RăspundețiȘtergere

sari pe taste!